20-godišnjak se oženio 77-godišnjakinjom!

Nedavno je u svetskoj štampi osvanula jedna zaista zanimljiva i neobična vest – 20-godišnji muškarac iz Irana je oženio 77-godišnju devicu na istoku zemlje. Kako je pisalo u novinama, mladoženja je bio Hesam Khalili, a venčao se sa Fatemeh Jamshidi Khakhi.

Ali Pourhossein, civilni službenik koji je odgovoran za registrovanje brakova u ovom području, je odobrio venčanje između ovog mladog čoveka i starije žene, koju novine nazivaju „srećnom devojkom“. Oboje su bili savršenog zdravlja i nije bilo zakonskih barijera koje bi osujetile planove ovih „golupčića“.

U Iranu su venčanja između starijih muškaraca i mladih devojaka relativno česta pojava, ali je obrnut slučaj retkost. Da li je u pitanju zaista ljubav, ili možda nešto drugo? Mnogima je teško da poveruju u iskrenost ovog odnosa. Državna novinska agencija IRNA je objavila da se mladić oženio ovom ženom samo da bi mogao da skrati vojnu službu. Naime, ona je kod oženjenih muškaraca duplo manja. Bilo kako bilo, ovakva vest je sigurno zaintrigirala ljude širom sveta. Od sada bi muškarci morali da paze na svoje ponašanje i pred starijim damama, jer ko zna „u kom grmu leži zec“. Kada su godine u pitanju, više nema pravila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.