U trendu

3 frizure koje odgovaraju ženama svih godina i idu uz svaki oblik lica (foto)

Kao i u modi, postoji nekoliko klasika s frizurama koje jednostavno uvek „prolaze“. Preživljavaju svaki trend, bezvremeno su lepe, prikladne su za svaku strukturu kose, a takođe divno laskaju licu. Bez obzira imate li okrugli, srcoliki oblik lica, ovalno ili kvadratno lice, jeste li mlađa ili starija – ove tri frizure savršene su za svaku ženu…

1. Klasični bob

Klasični bob, koji je na zadnjoj strani glave kraći nego na prednjoj i završava na dužini brade, uvek je dobar izbor. Nežno uokviruje lice i vešto naglašava crte lica. Takođe je jednostavan za oblikovanje i može se nositi na najrazličitije načine. Od glatkih do talasastih do vrlo kovrdžavih, sa ili bez šiški – moguće su najrazličitije opcije, u zavisnosti od važe želje.

2. Dugački bob

Klasični bob je prekratak za vas? Onda možete da se odlučite i dužu varijantu, tj. dugački bob. Frizura srednje dužine završava u visini ramena ili ključne kosti, ošišana ravno ili postepeno, može se nositi sa svim teksturama kose i sjajno izgleda sa šiškama ili bez njih. Uz to, oblikovanje je obično vrlo jednostavno i može se postići s malo napora.

3. Šiške

Bez obzira imate li kratku, srednje dugačku ili dugačku kosu: pony (frizuru sa šiškama) možete bez problema nositi u stilu u bilo kojim godinama. Daje kosi svež zamah, pruža optički volumen u zavisnosti od načina šišanja, a takođe nežno uokviruje lice, što bolje naglašava crte lica. Od zavesa šiški do vrlo kratkih, ravno odsečenih šiški – izbor je veliki. Jednostavno se odlučite za varijantu koja se vama najviše dopada i s kojom se osećate najlepše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar