U trendu

5 najčešćih razloga zbog kojih žene varaju

Velike greške…

Ponekad krevet, koji bi trebalo biti poligon zadovoljstva, za neke žene postaje noćna mora. Da bsite ga deleli sa njom u „zdravlju i veselju“, proverite pre toga d ane pravite neke od kobnih grešaka za vašu vezu ili brak.

1. Ne skidate čarape tokom seksa – ovo može je učiniti vrlo frustriranom, a i time pokazujete da vam nije dovoljno stalo več „to“ obavljate, onako, usput.

2. Gledate telefon tokom seksa – vama u ovom slučaju zaista nije stalo, ako je drugačije, obratite se svom lekaru ili farmaceutu…

3. Prljavi razgovor – hm… ovo bi mogao biti mač sa dve oštrice. Ako ste maher i Kazanova, onda prljave priče tokom seksa mogu začiniti sam odnos, ali u suprotnom, posledice mogu biti nesagledive.

4. Bez predigre – ni slučajno! Krečenje bez gletovanja ne ide, posebno ako zidvi nisu nivelisani. Ovo „grebanje na suvo“ može samo izazvati efekat da vas nikada više ne poželi.

5. Isto vreme, isto mesto – ova rutina bi i gljurca udavila, ako ne želite da vam se partnerka nađe u drugom krevetu, pod hitno uključite kreativnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.