Anđelina Džoli: „Neprestano razmišljam o seksu!“

Dvadesetšestogodišnja Anđelina Džoli (Angelina Jolie) je otkrila novinarima da neprestano razmišlja o seksu. Ova holivudska zvezda je, ako kojim slučajem niste znali, glavna junakinja novog bioskopskog hita, filma „Tomb Raider“.

Pored toga što priznaje da joj je seks stalno u mislima, Anđelina bez mnogo stida kaže i da voli kada je posmatraju muškarci. U novom broju nemačkog magazina posvećenog zdravlju i fitnesu, „Fit for Fun“, može se, između ostalog, pročitati i sledeća izjava popularne glumice: „Volim seks i razmišljam puno o njemu i smatram da je to razlog zbog koga mnogi ljudi misle da sam i ja seksi“.

Za razliku od nekih svojih slavnih koleginica, Anđelina je priznala da nema ništa protiv toga da bude seks-simbol.

Anđelina je ovih dana davala još neke interesantne izjave. Novinarima je pričala o tome kako je uopšte ne bi iznenadila činjenica da Lara Kroft (Lara Croft) ima seksualnih sklonosti prema pripadnicama istog pola. Lepa glumica čak smatra da je to, ako proučite Laru i malo više razmislite o njoj, sasvim očekivana i logična stvar. Anđelina kaže da bi to bio šok za sve momke koji provode dane i noći uz ovu igru. Ali Džoli ne smatra da su joj mušarci jedina publika. Kaže da joj se dopada kada žene smatraju da je seksi. „Volela bih kada bi devojke koje gledaju Laru Kroft smatrale da sam seksi isto onoliko koliko to misle njihovi momci“, kaže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.