U trendu

Bez cimerke – prednosti i mane

"Cimerka" zvuči kao neko s kime delite sobu u toku studija, ili na letovanju ili zimovanju, ali se i nakon studija dešava da živite zajedno s još nekom osobom s kojom niste u srodstvu, kako biste delile troškove stanovanja. Biti bez cimerke, prvi put sam (pod pretpostavkom da možete to da izvedete), ima svojih prednosti, ali i mana. Mala napomena: tekst ne treba shvatati "smrtno ozbiljno".
Dobro: konačno imate tišinu i mir kad god ih poželite. Loše: imate tišinu i onda kada je ne želite, kada biste baš želele da proćaskate s nekim, a da za to ne morate da izađete, niti da koristite telefon ili Internet.
Prednost: možete da okačite sve slike i postere (ako još uvek lepite postere po zidovima) koji vam se sviđaju, bez brige o tome da treba da ostavite prostor za cimerku. Mana: bez njene asistencije u nameštanju, sve stoji ukrivo.
Dobro: cimerka vam više ne mažnjava odeću i šminku. Loše: nemate od koga da mažnjavate odeću i šminku.
Prednost: nema tuđeg neopranog posuđa koje samo što nije počelo da rđa u sudoperi. Mana: užas, nije valjda sve to nagomilano posuđe vaše?
Dobro: možete da se naspavate, a ne da vas cimerkin fen probudi u šest ujutro. Loše: nemate s kim da podelite račun za struju.
Prednost: gledate ono šta hoćete onda kad hoćete. Mana: nema nikog ko bi vam čestitao kad prepoznate manje poznatu referencu iz neke serije, niti da se smeje na vaše "provale" dok gledate neku glupost.
Dobro: više ne morate da izbacujete sve te flaše koje je vaša lenja cimerka zaboravila da baci. Loše: ajoj, niste valjda vi sve to popile?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar