U trendu

Biće pravi hit 2022. godine: Frizura zbog koje će kosa biti puna volumena

Bob frizura uvek je u trendu, a mnogi misle kako će ona biti i najveći hit 2022. godine.

Tačnije, veliku popularnost doživeće ‘produženi bob’, savršena opcija ako težite suptilnoj promeni. Ova frizura idealna je za sve one koji ne žele da kažu zbogom dugoj kosi, ali ne vole ni prekratku kosu.

Reč je o praktičnoj frizuri, malo dužoj verziji već dobro poznatog boba, a mnoge devojke i žene s oduševljenjem su prihvatile ovaj trend. Dužina seže do ramena ili malo ispod, zbog čega kosa izgleda kao da ima puno volumena, ali i lepše.

Osim toga, vlasnice duge kose ovim stilom mogu testirati stoji li im kraća kosa i možda saznaju da li žele da idu korak dalje, a odlično je rešenje za devojke s kratkom kosom i žene koje žele da je puste da raste malo – ali ne previše.

Ako se još uvek predomišljate, imamo još jedan dobar razlog za skraćivanje kose: ako npr. imate tanku kosu, kada se ona skrati, odmah će izgledati bujnije i dobiti na volumenu.

Prednost je i to što ćete je brže oprati i osušiti i tako smanjiti muku kasnijeg oblikovanja, a treba naglasiti da su kraće frizure praktičnije i zimi jer vam se kosa neće petljati oko kaputa, kapa i šalova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.