U trendu

Biće samo vaš: Trikovi da zavedete muškarca!

Nije teško!

Kada muškarac flertuje sa vama, sve što je potrebno je da mu uzvratite ukoliko vam se sviđa. Ipak, neke žene se teže snalaze kada treba da krenu u osvajanje, a tajna je zapravo u jednostavnim stvarima.

Svi volimo iste stvari bez obzira na pol. Evo kako ćeš zaintrigirati muškrca.

Imajte pozitivan stav
Kada zračite pozitivnom energijom odmah ćete postati pristupačni i privlačni ljudima bez da bilo što drugo uradite. Ljudi koji su optimisti u životu sva nova iskustva gledaju kao avanturu.

Osim toga, kada imate pozitivan stav i rapoloženje pred muškarcem koji vam se sviđa, već ste počeli da flertujete. Pozitivan stav biće drugoj strani vetar u leđa da vas brže pozove na sastanak.

Budite nasmejane
Ne morate čekati da neko kaže nešto smešno da bi ste se nasmejale. Neka osmeh bude deo vaše ličnosti. Neka vam praksa bude da se svaki put nasmešite kada pozdravite nekoga, smeškajte se ljudima na ulici i u ogledalu kada se probudite.

Prekrasan osmeh ne samo da će privući ljude, već će vas duže i posmatrati. Ne zaboravite i da je osmeh savršen način da nekome pokažete svoju toplinu, prijateljsku nastrojenost i vašu spoljašnju i unutrašnju lepotu.

Udelite mu kompliment

Iako žene veoma retko daju komplimente, slobodno se opustite jer ih i muškarci vole i to im je privlačno.

Pa ako vas muškarac izvede na večeru pohvalite njegov izgled ili ako vam nešto priča pokažite da ste zainteresovane za razgovor.

Neka se sretnu pogledi

Gledanje oči u oči podići će vaš odnos na viši nivo. Kontakt s očima dok razgovarate stvara osećaj sigurnosti i pouzdanosti kod sagovornika.

Osim toga, pogledi vam daju više mesta za flert. Oči su najčešće najlepši deo čovekovog tela, stoga mu dopustite da ih vidi.

Ne plašite se dodira

Svakom muškarcu prijaće „spontani dodiri“ jer će na taj način znati da vam je lepo u njegovom društvu.

Svakako da ne trebate preterivati, ali nekoliko malih dodira pomoći će vam da ga osvojite.

Igranje s kosom

Budite spremne na šalu

Muškarci vole duhovite žene. To je jednostavno pravilo.

Šalite se i budite spremne podneti šalu i na vlastiti račun, a posle ovoga teško da će se odupreti vašem šarmu.

Pokažite svoju originalnost

Na sastancima je najbitnije da budete svoji, originalni i jednostavni. Zbog toga se nikada nemojte pretvarati da ste ono što niste.

Možda mu sve vaše neobične osobine budu najinteresantniji deo vaše ličnosti i možda ga baš time i zavedete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.