Bila je intimna sa preko 50 muškaraca, a nevinost je izgubila u 41. godini (foto)

Jedna žena čekala je do 41. godine kako bi izgubila nevinost s pravim muškarcem, a nakon mesec dana braka dobila je najlepše vest da čeka prvo dete sa svojim suprugom.

View this post on Instagram

The following is possibly the best BIRTHday announcement I’ve ever made ❤️ Last July, Grandma Velda asked me when Dave and I would be getting married. “Maybe next July,” I responded. “JULY?!?!” she exclaimed, “You could have a baby by then!” Well, guess what, friends—grandma’s prophecy has come true. We are expecting a baby end of July/early August! As of now, we are waiting until the birth to learn the sex, but we are in awe of our little one already. At 6 weeks we heard the heartbeat, and at 11 weeks we saw the baby’s hand caressing its face. Next week marks 4 months (almost halfway!) and we are eager to see it swimming butterfly and backstroke 😉Pepper says she is excited about becoming a big sister. Let the next chapter begin! 🥳 #happybirthdaytome #babyannouncement #mommabear #papabear #babybear

A post shared by Amanda McCracken (@amandajmccracken) on

Amanda MekKraken priznala je još 2014. u televizijskoj emisiji Kejti Kurik da čeka pravog muškarca. U leto 2018. upoznala je bubnjara Dejva s kojim je deset meseci kasnije provela prvu intimnu noć.

Par se dva meseca kasnije venčao, a prošloga meseca 42-godišnjakinja je objavila da je u četvrtom mesecu trudnoće.

“Ovo je najbolja rođendanska objava koju sam ikada napisala. Prošlog jula baka Velda je Dejva i Mene pitala kada ćemo se venčati. ‘Možda za godinu dana’, odgovorila sam. ‘U julu?’ uzvratila je i rekla da do tada mogu imati dete. Izgleda da su se njene reči obistinile. Čekamo bebu koja će se roditi krajem jula ili početkom avgusta”, napisala je Amanda i dodala da će uskoro saznati i pol bebe.

Buduća majka je u razgovoru za BBC otvorila dušu i priznala da je toliko dugo čekala da izgubi nevinost jer je prvih nekoliko partnera ostavilo zbog drugih žena. Zbog toga je bojala da se veže za nekog.

“Bilo je vredno čekanja. Seks je odličan, ali sada sam u vezi s muškarcem koji me voli i koji mi može ponuditi ljubav”, rekla je.

Za Huffington Post je izjavila da je bila intimna s nekoliko muškaraca dok je tragala za ljubavlju, ali nikad nije došlo do seksa.

“Do 40. godine sam izlazila s preko stotinu muškaraca. S više od 50 sam bila intimna, ali nikad do kraja. Nisam čekala brak zbog religioznih razloga”, istakla je i otkrila da je bila na udaru mnogih zbog svoje odluke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.