U trendu

„Bljak“ navike: Grozne stvari koje žene rade kad ih niko ne gleda – ali nijedna to neće priznati

Prema stereotipnim očekivanjima devojke bi trebao da budu ženstvene, profinjene, čiste, sveže i doterane sve vreme, a da istovremeno odišu nekom dozom misterioznosti.

Ipak, to ne može biti dalje od istine, piše Thought Catalog. Donosimo vam 9 stvari koje skoro svaka žena radi. Premda su to naravno sasvim normalne pojave, muškarce bi neke stvari mogle i te kako da iznenade.

1. Čitaju dok su na WC šolji: Da, i žene obavljaju veliku nuždu. Katkad to traje duže, pa vreme krate čitajući ili igrajući igrice na telefonu.

2. Depilacija: Ako nema potrebe, velika je verovatnoća da mnoge devojke neće gubiti vreme na depilaciju ili brijanje nogu.

3. Kopaju nos: I to redovno. Mnogo puta se to događa tokom vožnje.

4. Retko peru grudnjake: Žene smrdljivi grudnjak mogu jako dugo nositi, bez da ih smeta miris.

5. Koriste toalet papir kada tek dobiju menstruaciju: Kada u blizini nema uložaka ni tampona, žene često koriste toaletni papir kao uložak kada tek dobiju menstruaciju (dok uložak ne nabave).

6. Piške pod tušem: To je više iz praktičnih razloga kako bi uštedele na vremenu.

7. Krvare na donjem rublju: Kada pronađu krv na donjem rublju, svoje rublje najčešće isperu u umivaoniku i ostavite ga da stoji dok ne nestane mrlja. Zatim krvavi veš bacaju u mašinu za pranje veša.

8. Dugo ne peru kosu: Ženska higijena nekada zna da bude upitna. Neke žene izdrže i do četiri dana bez pranja kose. Često koriste šampon za suvo pranje kose.

9. Ne nose gaćice ispod pantalona/haljina: Ne rade to sve žene, ali jedan dobar deo njih da. Nekada to bude slučajno, a nekada jednostavno ne žele da obuku veš.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar