U trendu

Brutalno joj se osvetila: Trudna žena ‘silovala’ muževu ljubavnicu ljutim papričicama

Ly Chanel (23) iz Vijetnama doznala je da je suprug vara i odlučila je da se na vrlo brutalan način osveti njegovoj ljubavnici. Ona i još tri prijateljice dočekale su ljubavnicu, skinule je, bacile na krevet i u vaginu joj stavile ljute papričice.

Dok je nesretna žena proživljavala agoniju, držale su je za ruke i noge. Ostatke papričica pobacale su po krevetu i čaršavima.

Ly koja je trudna tri meseca i nosi sina počela je sumnjati da je njen suprug, 24-godišnji Chien Keo, vara jer je počeo satima izbivati iz kuće bez pravog objašnjenja. Zajedno s prijateljicama odlučila je da sledi supruga koji se uputio prema jednom motelu na severu Vijetnama.

Sve što su radile nesrećnoj ženi fotografisale su i objavile na Facebooku.

Reakcija korisnika te društvene mreže bila je burna jer su se mnogi pitali zašto Ly nije kaznila svog nevernog supruga, a ne njegovu ljubavnicu, piše Daily Mail.

– Žene lako praštaju, ali nikad ne zaboravljaju. Ljubomora je bolna, doznaće ona to. Znam da me sad neki ljudi mrze, ali tako je to u životu, ne možete svakoga zadovoljiti, kaže Ly.

Policija je saopštila da žrtva ovog napada nije podnela nikakvu prijavu, a tužioci tvrde da osnove za kažnjavanje osvetoljubljive Ly postoje.

– Stavljanje ljutih papričica na nečije osetljive delove tela i stavljanje fotografija mučenja na internet svakako je znak poniženja. Ako papričice ženi prouzrokuju ozlede, Ly bi mogla da snosi neke administrativne sankcije i plati kaznu u iznosu do 200 dolara, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.