Budite instant zavodnica!

Šta uopšte znači „biti zavodnica“? Izgledati kao Sindi Kraford? Biti beskrajno šarmantna? Ili oboje? Evo našeg malog recepta kako da postanete „instant zavodnica“ na jedan dan i to onda kada se umorite od svakodnevne monotonije i počnete da vičete „promene, promene“ (a da pri tom ne mislite na političku situaciju!)

– Pogledajte se u ogledalo. Lepe žene su žene koje su svesne sebe. Niko nije savršen, pa zašto biste vi maltretirali sebe? Imate neki kilogram viška? Muškarci vole obline. Premršavi ste? Izgledate kao top model. Mislite pozitivno. Pobeđuju one žene koje su zadovoljne, a ne one koje non-stop nešto zanovetaju.

– Nanesite vaš omiljeni parfem na ona mesta gde se oseća puls.

– „Crveno, volim te, crveno“. Ima li boje koja bolje „diže tenziju“? Počevši od žarko-crvenog karmina na usnama, preko crvene suknje do donjeg veša. Pustite mašti na volju, izvucite neku crvenu stvar iz ormana, ili se odlučite za šminku u toj boji.

– Priuštite sebi masažu. Bilo da je u pitanju samomasaža, odlazak maseru ili nešto treće… Bitno je da se opustite.

– Osmehnite se bez povoda slučajnom prolazniku.

– Dajte sebi oduška. Slobodno pojedite ono parče torte.

– Usvojite neku novu životnu filozofiju ili bar njen deo. Potražite dobre knjige.

– Kupite neku stvar koju želite već duže vreme. Neka vas ne grize savest.

– Ne idite kod frizera već jednostavno očešljajte kosu, stavite sasvim malo gela ili ulja i opredelite se za opušteni, „natural look“. Neka vaša kosa bude divlja i prirodna. Baš kao i vi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.