U trendu

Četiri odvratne stvari koje sve žene tajno rade leti

Svakoj ženi je stalo da izgleda lepo, da prijatno miriše, a i da pokaže uglađenost, otmenost, urednost… Međutim, ponekad tajno radimo stvari koje se ne mogu nazvati „prefinjenim“, a ovo su samo neke od njih.

1. Proveravaju prstima smrde li im ispod pazuha

Kada su temperature preko 30 stepeni Celzijusa i kada niste sigurni da li smrdite to vi ili drugi u autobusu – kako proveriti? Tada je sasvim praktično diskretno gurnuti prst pod znojni pazuh pa ga staviti pod nos i proveriti miris, zar ne. Jeste odvratno, ali ruku na srce, to je svaka žena barem jednom uradila.

2. Danima nose isti znojni grudnjak  

Kad omiljeni grudnjak završi u korpi za prljav veš, svaka žena zna da mu nema dostojne zamene. Zbog toga ga ponekad nose danima. I danima… Međutim, leti – zbog pojačanog znojenja – može poprilično da se usmrdi… Uzalud vam onda što ste se istuširale i stavile dezodorans, grudnjak se „oseća“. Ovo spada u najtipičnije odvratne navike, prenosi 24sata.hr.

3. Hodaju naokolo krvavih stopala 

Nove sandale su jednostavno toliko lepe da ih ne možete ostaviti kod kuće – čak i kad od njih dobijate strašne žuljeve! Međutim, nosićete ih koliko god to bilo bolno. Iz dana u dan menjate flastere i hodate unaokolo s krvavim žuljevima na stopalima.

4. Stavljamo puder preko znojnog lica 

Leti je znoj skoro neizbežan, a mnoge žene pokušavaju da se od njega odbrane nanošenjem pudera preko njega. A sunđer ili četkica ili ono čime nanose puder, istovremeno obriše i upije kapljice znoja koje su se sakupile iznad gornje usne. Prilično odvratno…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.