U trendu

Cipele – fetiš ili nešto drugo?

Volimo ih, kupujemo, nosimo, i uvek, uvek želimo više. Što i nije tako neobično. Veoma rano u životu saznamo da cipele poseduju magične moći. One obećavaju ljubav, uzbuđenje i mogućnost transformacije. Rubin crvene cipele su vratile Doroti kući u Kanzas, jedna staklena cipelica je pomogla Pepeljugi da povrati svog princa, a pogledajte šta samo cipele predstavljaju u životu žena koje svakodnevno gledamo na televiziji.

Mnoge knjige su napisane o ženskoj fascinaciji cipelama. Cipele imaju ličnost – seksi sandale, elegantne salonke i otmene čizme. Kad ih obujemo, postajemo nova, bolja verzija nas samih. Ako ih kupujemo više, otvaramo širom vrata novim mogućnostima.

  • Nikada ne možete imati previše cipela

Svaka žena će pre ili kasnije shvatiti ovu univerzalnu istinu. Cipela je uvek taman. Bez obzira na to koliko vaša težina fluktuira, broj cipela uvek ostaje isti. Nijedna žena se posebno ne obraduje kad uđe u maturske ili venčane cipele, dok sasvim drugo osećanje vlada ako je u pitanju haljina.

  • Praznik seksualnosti

Odgovarajuća štikla daje vašim kukovima veličanstveno njihanje dok hodate. U nekim slučajevima cipele mogu služiti kao način da se izrazi seksualnost bez potrebe da zapravo dođete u kontakt sa drugim ljudskim bićem. Pogledajte samo kako izgledaju Manolo Blahnik cipele. One su i modni detalj i obavezan deo garderobe, kao i nakit i ukras. One ističu svaku mrvicu ženstvenosti koju možda niste ni znali da posedujete.

  • Večita tema za razgovor

Englezi pričaju o vremenu, žene širom sveta opuštaju tenziju u društvu i počinju komunikaciju razgovorom o cipelama. Ovede postoji samo jedno zlatno pravilo: nikada ne pričajte o cipelama koje imate, nego o onima koje biste želele da imate. To je prosto uvek zanimljivija tema.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.