Da li ste zaljubljene?

Zaljubljene! Priprema, pozor… Sutra je veliki dan. Bilo da ste u vezi ili ne, provedite sutrašnji dan u proslavi vaših osećanja. One koje su same sutra će imati izvanrednu priliku da budu otvorenije i spontanije nego obično, a onda, ko zna kako se veče može završiti.

Za one koje su u vezi sutrašnji dan treba posvetiti ponovnom otkrivanju razloga zbog koga ste se zapravo i zaljubile u njega. Sutra je dan kada je sve dozvoljeno, a iznenađenja dobrodošla.

Većina muškaraca voli kada žena preuzme inicijativu. Zašto mu ne biste poslale ljubavnu i-mejl poruku na posao? U toj poruci mu sa puno žudnje objavite koliko ga volite i koliko jedva čekate da se sretnete uveče da biste mu pokazale koliko vam je nedostajao celog dana. Ovo je takođe vrlo dobar metod da mu vrlo elegantno date do znanja koji je datum ako je eventualno (verovatno) zaboravio da je – Dan zaljubljenih.

Ponekad se pitam zašto ne uvedu još jednu telefonsku službu kao što je 988 ili čak buđenje, a koja bi podsećala zaboravne muškarce šta bi i kog dana trebalo čestitati ženi ili devojci. „Dobar dan gospodine, mi samo da podsetimo da je danas Dan zaljubljenih, te nemojte zaboraviti da čestitate ženi i kupite joj cvet.“ Kakvi su naši muškraci bilo bi dobro organizovati i neko savetovanje pre nekih većih praznika o tome šta kupiti boljoj polovini, jer oni nekako često ostaju bez inspiracije.

Tako bi bar izbacile iz života onaj njihov glupi izgovor: „Baš sam gledao, ali nikako nisam imao ideju šta bih ti kupio a nisam hteo uzmem bilo šta, pa…“

Dvoje zaljubljenih imaju na raspolaganju mnogo više načina da razmene osećanja i iskažu svu svoju toplinu. Dodirivanje je komunikacija zaljubljenih, kojim jasno i nedvosmisleno pokazujete svu vašu ljubav, čežnju i nežnost. Nekad jednostavno u danu ima previše obaveza i nemate vremena da pokažete partneru sve ono što mislite i osećate. Sitnice čine život. Neki momenti mogu značiti mnogo, a njih često zanemarujemo.

Uhvatite ga nežno za ruku dok razgovarate ili ga nežno milujte po kosi i leđima. Dok se vozite, spustite ruku na njegovu nogu ili mu se oslonite na rame. Dodirivanje je ključ za očuvanje zajedništva, ono što „on i ja“ pretvara u „mi“. Intimnost je ono što vas čini parom, ne zaboravite to.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.