U trendu

Devojke nekad i danas

Nekada smo izlazile brižljivo doterane i namirisane, ali smo morale da obilažimo kafiće i klubove da bismo eventualno videle momke koji nam se dopadaju – nije bilo ni mobilnih ni neta…

Bile smo i prirodne, onakve kakve nas je Bog stvorio…

Osećale smo i stid, sramotu kad nešto (u školi ili na ispitu) ne znamo – danas to osećanje kao da ne postoji.

Na žurkama smo jedva čekale kraj i blok sentiš muzike da bismo plesale sa nekim ko nam se dopada i osetile bat njegovog srca na svojim grudima…

Imale smo i tajne znake, ljubavne šifre: ako pozvoni (na fiksni – jedini koji smo imale) dva puta kratko, to je ON i misli  na mene.

Danas su devojke mnogo drugačije:

 • za rođendane od roditelja dobijaju silikonske grudi, usne, guzu…
 • znak naklonosti za njih su skupi pokloni sponzora, kao i snošaj u toaletu kafića, ili eventualno, u boljem slučaju, u njegovim kolima.
 • svako je svakome neprestano dostupan, a opet, nikada više prevara i promisluiteta nije bilo.
 • raditi na sebi nekad je značilo širiti horizonte saznanja, a danas to podrazumeva broj i kubikažu ugrađenih silikonskih vrećica, partnera i čega sve ne.
 • nekad su devojke maštale do duboko u noć, danas od pomame na društvenim mrežama ne stižu da naprave ni zacrtani broj selfija u toaletu, tzv. šoljfija.

Pa, kojim je devojkama bolje?

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

4 komentara
 1. celavi

  Treba stati na put nemoralu, dosta je bilo. Trebaju pametni da se oglase a ne da ćute.

 2. goran manic

  Kada čujem da u Islamu „maltretiraju i ne poštuju“ žene i uporedim takvu diskriminaciju sa ovom koja se dešava na sistemskom nivou Zapadnog dela civilizacije… Ne znam gde su žene izložene većoj SISTEMSKOJ torturi! One koje nose hidžbabe i šalvare ili ove koje meću u sebe silikone, cemente i ostale građevinske materijale i prinuđene su da u potpunosti ispunjavaju prostituitske obrasce ponašanja u društvu. Licemerni cinizam Zapada je istorijski evidentno najgora civilizacijska paradigma!

 3. djubrivoje

  ima i onih normalnih doduše 10-20%

  1. V. B.

   Ali se ne vide od ovih drugih – zna se ko je uvek u prvim redovima.

Napišite komentar