Dolaze praznici: svetlucajte!

Povremeno (ili često, kako ko) na televizijskim prenosima modnih revija viđamo razne neobične modele, uvrnute, uvrnutije, originalne po svaku cenu (neretko je cena ukus, ali – o ukusima se ne raspravlja). Veliki broj tih modela nam se ne svidi; poneki bismo volele da nosimo, a za poneki pomislimo da je zaista zanimljiv i da bismo volele da ga nosimo, ali kada? Koliko često mi to idemo na nekakve prijeme i velike proslave, premijere i otvaranja, bilo šta gde bi bila prikladna takva svetlucava haljina?

Isto je i sa šminkom. Vidimo neku svetlucavu, zanimljivu šminku (a izgleda da, kao i deca, bar neki od nas pate od „sindroma svrake“ i zagledaju se u sve što svetluca, bez obzira na to da li to možemo negde da upotrebimo ili ne), ali se zaustavimo na vreme i ne kupimo je, jer – kad ćemo je upotrebiti? Na posao sigurno nećemo doći okićeni kao novogodišnja jelka; malo kome treba da na poslu pomisle da je pobegao iz cirkusa ili da još uvek zamišlja da je luckasta tinejdžerka kojoj je mnogo više dopušteno.

Tu na red dolaze praznici: Nova godina, Božić – dobro, za Božić isto ne treba preterivati sa šminkom i garderobom (to je mali porodični praznik, a ne fešta), kao i Srpska nova godina. Uz to, tu je i gomila zimskih slava, gde se ne možemo pojaviti baš kao na dočeku Nove godine – slava sigurno nije ničija „najluđa noć“ – ali se ipak može pomalo eksperimentisati, naročito ako je žena mlađa. Ako ste želele da svetlucate, da zasijate, da zableštite – imaćete priliku, a da (osim ako baš ne preterate) niko ne pomisli da nemate ukusa ili da zaboravljate na godine.

Ponuda na našem tržištu nije zanemarljiva, pošto je svetlucanje, naročito u srebrnim nijansama, ove godine svetski trend. Tako možete nabaviti svetlucave losione za telo (prikladnije za mlađe nego za starije žene), blago svetlucavu garderobu ili onu šljašteću, kao i sve varijante između toga. Možete eksperimentisati i sa svetlucavim senkama – ove godine u modi je snažno senčenje, dakle, od luka obrve do početka trepavica, može i ispod donjih trepavica. Ta senka može vam poslužiti i kao podloga za šljokice (hej, Nova godina je!), koje možete staviti preko celog kapka. Postoje i svetlucavi karmini, kao i lakovi za nokte (sa šljokicama ili bez njih) – svetlucavo, svetlucavije, najsvetlucavije!

Dakle, ako volite da sijate (svetlucate, bleštite – šta god vam se dopada), vrlo brzo ćete dobiti pravu priliku za to. Želimo vam lep provod!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.