U trendu

Dolijala im: Smislila kako da pokazuje bujne grudi a da je Instagram ne ukine (foto)

Na Instagramu je poslednjih meseci opšti rat između cenzora mreže i miliona devojaka širom sveta koje bi da svakodnevno objavljuju fotografije svojih golih grudi i bradavica.

Za sada pobeđuje cenzura ali sva je prilika da će jedna devojka napraviti preokret u ovom ratu zahvaljujući jednoj oštroumnoj ideji.

Kamila Gonzales Korea, 22-godišnja studentkinja umetnosti na Sentral Sejnt Matinsu, započela je umetnički projekat u okviru kojeg svakodnevno objavljuje slike bradavica i bujnih grudi a da Instagram pritom ne može da je cenzuriše iako je sve na granici erotike, piše Index.hr.

Projekat se naziva „The Nipple Act“ i traži od žena svih doba, uverenja i veličina da im pošalju sve fotografije bradavica, koje će Korea potom pretvoriti u umetnost i objaviti, čak i ako se Instagramu to ne sviđa. Ova kostarikanska umetnica oslikava ženske bradavice koristeći savremenu modifikaciju stare slikarske tehnike poentilizma, koji je koristio i Klod Mone.

Pogledajte dobro slike – kompozicija je sačinjena od emoija koje Instagramov algoritam ne prepoznaje.

Kamiline slike oduševile su brojne poznate manekenke poput Emili Ratajkovski i Kejtlin Stejsi koje su pozdravile njen način rada.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar