U trendu

Dženifer Lopez se udala

Početkom ovoga meseca Dženifer Lopez, poznata latinoamerička pevačica i glumica, stala je na ludi kamen. Gospođi Lopez ovo nije prvi brak. Ona se 1996. godine udala za producenta svog filma „Selena“ (koji smo skoro imali prilike da vidimo i na našoj televiziji). Brak izmeću njih dvoje trajao je godinu dana, a ubrzo nakon razlaza Dženifer upoznaje Paf Dedija (Puff Daddy) i započinje veoma burnu vezu sa njim, koja dovodi do veridbe. Ali, od braka ništa nije bilo. Dedi, problematičan u svakom pogledu, doveo je jednom čak do takve situacije da je policijska jurnjava za njima ulicama Majamija, država Florida, završena hapšenjem kako Dedija tako i Lopezove. Razlog njihovog raskida i dalje je nepoznanica: jedni misle da je u pitanju bio samo marketinški potez, a drugi, da je to bila prava ljubav koja nije imala sjajnu budućnost.

Vratimo se sada ljubavi koja ima šansu da ostvari sjajnu budućnost. Venčanje je obavljeno u tajnosti u Kaliforniji, u predgrađu Los Anđelesa, pred 170 zvanica. A ko je on? Kris Džad (Chriss Judd), koreograf. Radio je koreografiju za njena poslednja dva spota, a njega lično možete videti u spotu „Love don“t cost a Thing“.

Mladenci su se upoznali ubrzo posle raskida Dženifer sa Paf Dedijem. Ona je tada započela svoju turneju, a Džad (sadašnji muž), bio je deo njene ekipe na sceni. Par se posle venčanja obreo u Milanu na tamošnjoj Nedelji mode. Poseta Milanu čini deo njihovog medenog meseca. Na reviji kuće „Versace“, Lopez se pojavila u sličnoj haljini kakvu je ranije nosila i koju je Donatela Versaće kreirala. Haljina, koja je više otkrivala nego sakrivala, te večeri bila je u centru pažnje, tako da su mladenci bili ubrzo otkriveni i postali zvezde večeri. „Možda“ nisu mogli da ostanu neprimećeni i zbog grupe telohranitelja koji nju svuda prate, tako da je dobijeni publicitet bio neminovan. Dženifer je stigla da izjavi da prosto obožava kreacije Donatele Versaće i da su, kako ona kaže „stvarno seksi i ženstvene“. Ujedno se i zahvalila na ljubaznom pozivu Donatele da budu njeni gosti tokom boravka u Milanu, prestonici mode.

Iako su svi očekivali da će Lopez na svom venčanju nositi venčanicu modne kuće „Versace“, nosila je haljinu koju je kreirao Valentino. Za razliku od njenog uobičajenog stila oblačenja, sama venčanica bila je romantična i nežna, možda baš kao i Dženiferin komentar na sopstveno venčanje – romantično i magično. Baš kao što bi sva venčanja i trebalo da budu, unatoč tome što sve veći broj žena ne pridaje više veliku važnost „beloj haljini“. Prava šteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.