Eros Ramacoti šeta kućom potpuno nag!

Italijanski pevač Eros Ramacoti (Eros Ramazzotti) i njegova žena, inače supermodel, nikada ne nose odeću kada su kod kuće. Švajcarski model i glumica, Mišel Hunziker (Michelle Hunziker), kaže da je u početku morala da ubeđuje muža na ovakav „poduhvat“ jer mu se ideja nije dopala. Međutim, Eros se vremenom opustio i navikao na šetanje bez ičega na sebi, što je, inače, običaj u kući njegove supruge. Mišel objašnjava da njena porodica oduvek uživa u tome. „Kada smo pre nekog vremena Eros i ja otišli u Los Anđeles da posetimo moju mamu, on umalo nije dobio srčani udar. Moja majka je prošetala pored njega potpuno naga“, priča lepa Mišel.

Izuzevši ovu čudnu naviku, zajednički porodični život popularnog para funkcioniše savršeno. Mišel kaže da je njihov brak ostvarenje sna.

Mišel Hunziker je kao tinejdžerka bila obožavateljka italijanskog pevača. Kada su se sreli, osećanja su postala uzajamna. Eros nije gubio vreme; bila su mu potrebna samo tri meseca da bi je zaprosio.

Mišel voli svog muža, ali voli i svoju karijeru koje se ne odriče tako lako. „Eros je želeo da odmah po venčanju imamo decu. Ja sam rekla „U redu, ako me pustiš da nastavim da radim i posle bebinog rođenja“ „, priča Mišel.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.