Fatalna ženska greška: ako ON počne da se hladi, nikako ne radite ovo!

Bez obzira na to koji je razlog njegovog gubitka interesovanja za vas, jedno je sigurno – žene u ovoj situaciji često reaguju potpuno pogrešno, što rezultuje još većim gubitkom interesovanja ili raskidom.

Kad žena oseti da se muškarac ponaša drugačije nego pre, počinje da paniči jer misli da će ga izgubiti. U tom se trenutku se i njeno ponašanje menja, pa umesto da jednostavno pusti da stvari idu svojim tokom, postaje napeta i počinje da ispituje teren.

Dok je muškarac možda samo privremeno distanciran zbog stresnijeg perioda na poslu, žena panično želi da sazna u čemu je problem, pa šalje poruke tipa: “Promenio si se, pre si bio romantičniji/zabavniji” ili “Ignorišeš me” – i slično.

Drugim rečima, postajemo paranoične i naporne, zbog čega nemali broj muškaraca stvarno gubi interesovanje.

Najveća greška koju pravimo je stvaranje osećaja krivice kod muškarca koji se ne ponaša tačno onako kako mi želimo.

Umesto da ga pustimo da bude svoj i opušteno gledamo na stvari, zbog panike koja nas je obuzela često od muve pravimo slona i dramimo oko stvari koje ne traže dramu.

Kao šlag na tortu, izmišljamo priču o tome zbog čega se promenio, pa će tako nekoliko večeri zaredom u kojima nam nije poslao poruku, postati nepobitan dokaz o tome da nas više ne voli, vara, planira da nas ostavi, zbog čega ćemo ga radije napasti nego smireno pitati je li sve u redu.

Žene u vezi često donose zaključke bez dovoljno informacija, reaguju naslepo i time samo odbijaju muškarca od sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.