U trendu

Frizeri tvrde da će žene u 2021. poludeti za ovom frizurom (foto)

Bob frizura je na vrhuncu popularnosti već treću sezonu zaredom, a to nas ne čudi – praktična je, laka za održavanje, briše godine s lica i izgleda vrlo šik.

U 2021. godini klasični bob dobija i novu varijantu, za koju frizeri kažu da će biti najpopularnija. Reč je o klasičnom bobu koji se oslanja na androgeni izgled, što prati tendenciju da se trendovi zasnivaju na uniseks konceptu.

Ova frizura je dobila i adekvatan naziv – boyfriend bob, što to ne znači da je kratka i podseća na mušku, već da je akcenat na ležernosti i jednostavnosti iste.

Boyfriend bob podrazumeva da je kosa ravno ošišana, bez ikakvih prelaza i stepenova, te da seže malo ispod ušiju, odnosno da je u ravni sa bradom ili kraće.

To daje nekomplikovan, androgeni izgled koji daje prostora da istaknete svoju ženstvenost na drugi način – šminkom, nakitom ili odećom, a ne frizurom.

Ovakav bob je jednostavan za oblikovanje – dovoljno je da kosu pređete četkom za feniranje nekoliko minuta.

Ako, ipak, poželite da dobijete nešto ženstveniju i razbarušeniju frizuru, i to je moguće, zato je boyfriend bob i vrlo svestran. Naime, dovoljno je da nanesete penu za kosu ili je blago uvijete figarom, i već ćete imati sasvim drugačiji efekat.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.