Gde su ti muškarci

Opštepoznata izreka, i istovremeno uteha, „Naći ćeš muškarca kada ga ne tražiš“, svima je već preko glave. Ko ga ne traži njemu ni ne treba, ili možda ne traži dobro? Ta žena koja ga ne traži ili je srećna u braku ili ima divnu vezu. A koliko ih je u takvoj situaciji? Budite realne i krenite u potragu. Obeležite na mapi grada na kojim biste to mestima želele da nađete muškarca kakav vam treba, i svakoga dana izaberite jedno mesto koje ćete obići i proveriti teren. Pa da počnemo.

Gradska biblioteka ili čitaonica. Pored studenata koji ne dižu glavu iz knjige naći će se i neki koji je tu zalutao ili traži knjigu koju, kao i vi, ne može da nađe. Konverzacija između vas dvoje „spontano“ počinje, bilo da je u pitanju olovka kojom želite nešto da zapišete, parče papira, ime pisca knjige ili nešto slično – vaša mašta stupa na scenu pri intimnoj tišini čitaonice.

Video klub petkom uveče. Oni koji nemaju lud provod petkom uveče a nisu „za preskakanje“, u video klubu su. Redovi će biti poveći, prilike za razgovor se ne smeju propustiti, a možete se i zakačiti baš za tu kopiju filma koju on ima u ruci i pokušati da ga nagovorite da se zamenite, i da vam je, kao pravi kavaljer, ustupi.

Autobusi, vozovi, avioni. Ugrabite mesto pored nekog zanimljivog i počnite priču. Nemojte biti napadni, ali dozvolite da vam glava sasvim slučajno padne na njegovo rame, i hteo to ili ne, nema mu pomeranja. To će svakom muškarcu biti simpatično, a onaj koji skoči ili burno reaguje, ili je klinac ili baš ne preferira ženski pol.

Teretana. Pored mase mišića nađe se i neka pametna glava. Prava prilika da pokažete svoju ženstvenost i nemoć pred težinom tegova. Uz nekoliko treptaja i drhtaja ruku koje jednostavno mogu da podignu toliki teret, malo ko će moći da odoli.

Šetnja parkom sa psom (ako nemate psa, prošetajte komšijinog). Vaš pas će obaviti celu stvar umesto vas. Vi se samo pravite da niste videli da je vaš rotvajler odjurio u pravcu dalmatinca i sve će biti spontano i zabavno.

Internet kontakt sajtovi za upoznavanje ljudi. Ne mora da znači da samo oni koji ne mogu na klasičan način da upoznaju nekoga zalaze na Internet u potrazi za svojom polovinom, svojom suđenom. Možda su to samo zauzeti momci koji nemaju vremena za flertovanje u kafiću i upoznavanje na žurkama. Ne budite puni predrasuda.

Zar vam se sada ne čini da pitanje „A gde ću to ja njega da nađem?“ ima odgovor? Niste dovoljno mislili da vi njega potražite jer ste „previše mislili“ da će ON vas naći. Vremena se menjaju, a vi ne živite u nekom starom dobu, već pratite trendove, kao svaka moderna žena, i puštate da vas reka nosi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.