U trendu

Greške prilikom poklanjanja dobijenog

Mnogo je onih koji su, nakon što su dobili poklon koji im se baš i nije dopao, kasnije taj poklon dali nekom drugom. Nekada to ispadne sasvim u redu, ako primalac ni prethodni davalac ne otkriju da se o tome radi, ili je reč o nečemu što se primaocu dopada. Međutim, nekad se dešavaju i greške zbog kojih se primaoci poklona prilično neprijatno osete. Evo nekih takvih grešaka.
Jedan par je prilikom venčanja dobio mikser. U redu, mikser je korisna stvar, i nije da su ih dobili deset. Međutim, kada su mikser otvorili i hteli da ga upotrebe, na njemu su otkrili delove prethodno mućkane hrane – mikser ne samo što je bio ranije korišćen već posle toga nije bio ni opran. Nepotrebno je reći da su bili prilično zgađeni kad su to otkrili.
Godine 2008. jedna dama je dobila ćerkicu, a kao poklon je dobila i ukras za jelku na kome je pisalo: "Bebina prva Nova godina". Poklon joj se baš dopao, kao nešto preslatko – naravno da joj je sve u vezi s bebom bilo preslatko – dok nije okrenula ukras i videla da na njemu piše: "2002". Ukras nije stavila na jelku.
Kada se jedna dama udavala, na poklon je od rođake dobila servis za ručavanje. Zapravo, dobila je pet takvih servisa, definitivno znatno više nego što joj je bilo potrebno (posuđe su već imali). Kada je otvorila kutiju, unutra je zatekla čestitku upućenu toj rođaci, kojom joj se želi srećan brak i mnogo radosti. U međuvremenu je preostala četiri servisa poklonila; bilo joj je jako drago što nije poklonila i ovaj.
Jedna dama je, kad je bila u poseti rodbini, na poklon dobila bombonjeru. Tu bombonjeru je odlično pamtila, jer ju je prethodne godine poklonila nekom drugom iz rodbine, iz tog istog kraja, i na njoj je još uvek bio ukrasni papir koji je ona stavila. Pošto je bombonjeri do tada istekao rok trajanja, bacila ju je čim je stigla kući.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.