Grudnjak iz mašte

Devojka na slici je novi češki supermodel – osamnaestogodišnja Karolina Kurkova. Ova devojka je novo lice najpoznatijeg svetskog proizvođača donjeg rublja, „Victoria“s Secret“. Ono što na prvi pogled niko ne bi pretpostavio jeste da je ova slika podjednako zanimljiva i muškarcima i ženama. Zašto?

Muškarce će naravno interesovati pre svega raskošne Karolinine obline. A žene bi trebalo da obrate pažnju na „materijal“ od kojeg je napravljeno ovo prelepo rublje. Ovaj grudnjak ukrašen je šezdesetokaratnim dijamantom i hiljadama sitnih rubina i smaragda.

Merlin Monro davno je otpevala „Diamonds are a girls best friend“, ali verovatno tada nije ni slutila da je moguće potpuno se obući u njih. U središtu grudnjaka je besprekoran dijamant od šezdeset karata. Tačno 1.150 rubina oblikovano je u crvene ruže a 1.600 smaragda u listove.

Ovaj model, nazvan „Star of Victoria“, zapravo je ekskluzivni primerak iz božićnog kataloga kuće „Victoria“s Secret“. Deset miliona dolara vredan grudnjak dizajnirala je juvelirska kuća „Mouawad“. Uz grudnjak se nose odgovarajuće gaćice koje su optočene sa tačno 2.420 dijamanta, rubina i smaragda.

Jedino sa ove slike što će dospeti u prodaju jeste ogrlica. Niste je primetili? Ko bi vam zamerio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.