U trendu

I vaša omiljena pinceta može da postane tupa: Evo kako da je sami naoštrite u 2 poteza (VIDEO)

Pinceta je nezaobilazni deo aseksoara svakoga ko koja vodi računa o svom izgledu, posebno o oblikovanju obrva.

Neko stilizovanje svojih obrva prepušta stručnim osobama u kozmetičrskim salonima, ali veliki je broj i onih koji sami kod kuće stilizuju svoje obrve, a “alat” neophodan za to je pinceta.

Svakodnevnim korišćenjem ovaj pribor gubi na oštrini, zbog čega nije tako efikasan kao na početku. Pre nego što bacite tu omiljenu najbolju pincetu, pogledajte ovaj video, jer postoje rešenja koja će učiniti da vaša pinceta ponovo bude kao nova.

Na TikToku je objavljen snimak koji objašnjava kako vaša pinceta ponovo bude u svom najboljem izdanju. Jedna korisnica  Tiktoka pokazuje kako oštri pincetu drugim priborom za ulepšavanje, a to je, verovali ili ne, turpija!

Ona je u videu objasnila kako je ovaj trik naučila od svoje majke.

@tiger_lee_uk

Works like brand new 👌😍 #tweezers #cosmetologist #mom #tips #hack #hacks #sharpen #lifehacks #lifehack #momhack #momhacks #tiktokhacks #wow #amazing #fyp #foryou #foryoupage #viral #trending #tiger_lee_uk

♬ original sound – tiger_lee_uk 🐯

Jednostavnim trljanjem pincete o turpiju postići ćete fantastičan rezultat – naoštrićete je i ona će biti bukvalno kao nova. Pogledajte video, probajte ovu metodu, pa nam pišite u komentarim da li ste zadovoljni rezultatom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar