Ima 51 godinu i izgleda sjajno, ali ni ona nije imuna na kritike

Niko me putem društvenih mreža ne bi trebao podsećati na to da imam bore jer sam toga itekako svesna. Ta današnja potreba za konstantnim kritikovanjem me jako rastužuje, rekla je Sidni.

Sidni Kraford nekada je bila jedna od najtraženijih manekenki, a pokojni Đani Versaće plaćao joj je čak 30 hiljada dolara da nosi njegove kreacije. Pedesetjednogodišnja Sidni i danas izgleda zanosno, a svojim izgledom bez problema bi mogla postideti i dvostruko mlađe manekenke, prenose inostrani mediji.

Ipak, ni nju nisu zaobišli internet komentatori koji, poznato je, ne štede nikoga. Sidni priznaje da nije   ravnodušna na negativne komentare pa se oglasila i obranila svoje pravno na dostojanstveno starenje.

– Nemam mnogo izbora, ali niko me putem društvenih mreža ne bi trebao podsećati na to da imam bore jer sam toga itekako svesna. Ta današnja potreba za konstantnim kritikovanjem me jako rastužuje – rekla je u intervjuu za People, u kome je otkrila i kako uspeva zadržati mladenački izgled.

– Jako sam srećna, redovno vežbam, u dobroj sam formi, zdrava sam i uvek nastojim da se fokusiram na pozitivno – zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.