U trendu

Imaju nešto posebno: Ovakvim ženama muškarci se uvek vraćaju!

Žene koje muškarci pamte i kojima se često, čak i nakon mnogo godina vraćaju, imaju nekoliko osobina zbog kojih je to tako. Zavisi od toga šta neki muškarac očekuje od žene, a šta ne, ali većina istraživanja su pokazala da upravo sledeće osobine muškarci posebno cene kod žene:

Karakterna
Većina žena misli da je muškarcima izgled na prvom mestu, ali to je velika zabluda. Izgled uzimaju kao najvažniji samo kada žele kratkotrajnu avanturu. Ono što jako cene kod žena je čvrst i pouzdan karakter na koji mogu da se oslone.

Duhovita
Duhovita žena, bez obzira kako izgledala, uvek će privući muškarca. Duhovitost ide podruku sa simpatičnošću, spremnošću da se često problem okrene na šalu i slično.

Drugačija
Svaka žena u sebi nosi dozu originalnosti, ali mnoge ne znaju da istaknu tu osobinu. Muškarce posebno privlače žene koje po nečemu “odmiču” od većine drugih i to znaju i da pokažu. Istaknite svoje skrivene strane bez stida.

Verna
Naravno da svi želimo partnera koji nas neće lagati i varati, pa tako i muškarci vole verne žene. Poverenje u vezi i braku je temelj.

Dobra ljubavnica
Intimna strana je jedna od najvažnijih u odnosu muškarca i žene. Potrudite se da budete uvek inovativni u postelji za muškarca kojeg volite. Ovo naročito važi za one u dugim vezama koji s godinama postanu nemarni i upadnu u rutinu, što može da uništi vezu i brak.

Nedodirljiva
Nemojte uvek biti na raspolaganju. Ne žurite da na poziv ili poruku partnera odmah odgovorite. Budite ponekad, tu i tamo nedostupni, odbijte ponekad intimu, izlazak i slično. To muškarce strahovito uzbuđuje i privlači, jer im daje utisak da ste nedodirljivi i da se ne može do vas tek tako, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.