U trendu

Izgled ih više ne zanima: Muškarce danas privlače ove tri stvari kod žena

Licencirani porodični i bračni terapeut Tina Evert za Your Tango otkrila je nekoliko ključnih ženskih osobina koje su privlačne muškarcima.

Da bi bile zaista privlačne, Tina savetuje ženama da iznesu i pokažu svoje urođeno autentično „žensko ja“, jer fizički izgled muškarcima više nije važan.

„To nije nešto što možete kupiti ili staviti ili dobiti u tabletama. To je nešto što proizilazi iz vas i odražava vašu vezu sa srži onoga što jeste. To uključuje samopouzdanje, samopoštovanje i ženstvenost. Prava privlačnost dolazi od primene ovih tri stvari“, otkrila je ona stručnjak.

Muškarci zaista vole žene sa ova tri retka kvaliteta.

1. Žene koje zrače ženskom energijom

Ovo je suprotno od pretvaranja da ste jaki, pretvaranja da vas je teško dobiti i postavljanja emocionalnih zidova. Ne radi se o tome da se preterujete ili da se pobrinete da svi ostali budu zadovoljni na svoj račun. Radi se o balansiranju vaše muške i ženske energije. Morate ponovo razmisliti i povezati se iznutra da biste zračili svojom ženskom energijom.

Kada zračite na ovaj način, postajete birač, a ne žrtva, i pravite svoj život pod svojim uslovima. Više ga ne ostavljate u rukama nekog drugog, poput sudbine ili nekog momka za koga se nadate da će se promeniti i postati „pravi čovek“ za vas. To je super privlačno za muškarca.

2. Žene koje poštuju svoje granice

Poštovanje vaših granica počinje tako što ćete reći „da“ onome što želite i „ne“ onome što ne želite. Poštujući svoje granice, ostajete verni sebi i ne kompromitujete svoje ciljeve i vrednosti, posebno kada upoznate zgodnog momka. Samo zato što je privlačan i što vam se sviđa, ne znači da vaše granice nisu isto tako vredne.

3. Žene koje se suočavaju sa svojim najdubljim strahovima

Čuvena američka aktivistkinja Marijen Viliamson rekla je: „Vaš najdublji strah nije da ste neadekvatni. Vaš najdublji strah je da ste moćni preko svake mere i da vas plaši vaše svetlo, a ne vaša tama“.

Tina vam savetuje da verujete da već imate sve što vam je potrebno u sebi. Već ste privlačni, magnetni i blistavi. Znaćete da ste na dobrom putu kada vaše prisustvo natera muškarca da se okrene kada uđete u sobu jer ćete se sami sebi osećati privlačno. Zatim, sledeći potez je na vama i znaćete tačno šta da radite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.