U trendu

Jedan ključni detalj muškarci prvo uoče na ženi, šokiraćete se – nije ni dekolte ni guza, a ni duge noge

Istraživanje pokazuje da muškarci, čak njih 74% prvo primete jednu karakteristiku na ženi, detalj koji pleni pozornost više od njene odeće, nogu ili šminke, ali i dekoltea.

Jednu telesnu karakteristiku muškarci prvo primete na ženi prema istraživanju Pantenea iz 2011, koje pokazuje što to muškarci prvo vide, ali i priželjkuju, na devojci.

Što muškarci prvo primete na vama?

Radi se o svilenkastoj, zdravoj kosi, gde je 74 odsto muškaraca navelo da primećuju žene zbog njihove kose, 44 odsto je reklo da je kosa prva stvar koju primećuju na ženi, više od njene odeće (26 odsto), nogu (25 odsto) ili šminke (4 odsto), a većina ispitanih muškaraca radije bi prišli ženi u baru sa sjajnom kosom nego dami koja nosi dekolte.

82 odsto muškaraca navelo je da je sjajna kosa ključni element ukupne privlačnosti žene, a 60 odsto ispitanih ističe da bi radije izlazili sa ženom koja ima sjajnu kosu nego s damom s velikim grudima, dok njih 78 odsto zdrava kosa uzbuđuje, prenosi YourTango.

Je li muškarcima toliko stalo do kose?

– Svako može nositi dekoltovanu bluzu, ali ne može svako imati sjajnu kosu – kaže stručnjak Steve Ward.

Kosa koja je zdrava i negovana odmah signalizuje muškarcu da ste odgovorni, otmeni, pažljivi i ponosni na svoj izgled, a sve su to karakteristike koje muškarci traže kod žena, objašnjava Steve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar