Kako do lepog dekoltea

Zavodljivi dekolte ne čine samo lepe grudi već i lepa koža. Često se baš tu, na najdelikatnijem mestu, stvaraju sitne bubuljice. Poznato je, takođe, da će vas vrat najpre odati po pitanju godina. Sve što vi možete uraditi jeste konstantna nega, a rezultat će se vremenom pokazati.

Vitaminsko pakovanje

Izrendajte dobro sledeće povrće: šargarepu, kupus, krompir i krastavac. Izmešanu masu stavite na grudi i dekolte i prekrijte toplim peškirom. Ostanite dvadeset minuta u ležećem položaju, a zatim skinite pakovanje i istuširajte se. Ovo vitaminsko pakovanje poboljšava elastičnost vaše kože.

Zatezanje kože

  • Napravite gust čaj od lipe i umočite tufer u posudu za čaj. Svakog jutra pređite više puta preko vrata i dekoltea sa natopljenim tuferom.
  • Kada mažete vrat losionom ili kremom, probajte da ga istovremeno i masirate. Nanosite kremu brzim i energičnim potezima od korena vrata ka bradi. Vrat zahteva vašu punu pažnju i negu. Ne dozvolite sebi da ga zanemarite ma koliko godina imale.
  • Najbolji način za podizanje grudi je zatezanje kože. Dok se tuširate naglo promenite temperaturu vode i ispljuskajte se hladnom vodom. Ovaj tretman zaista ne iziskuje puno vremena a može se primenjivati svakodnevno bez posebnih priprema.

Radite vežbe za podizanje grudi i razvijanje grudnog mišića. Plivanje je divan sport za čitavo žensko telo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.