Karmin koji je Bredu Pitu rekao – da!

Okej, svi znamo da Bred Pit više na sebi nema etiketu „slobodan“, ali zašto da ne zabavimo sebe istom onom bojom karmina koja je Bredu rekla čuveno „da“?

Dženifer Aniston je na sebi tom prilikom imala karmin marke Plume, a boja bi se najbolje mogla definisati ovako: crvena sa čistim medno zlatnim tonovima iz nove kolekcije Cargo, koju je Dženifer razvila zajedno sa svojom koleginicom Kortni Koks. A ako slabo shvatate ove opise, jednostavno bacite pogled na sliku i ne zaboravite da potražite sličnu boju u lokalnoj parfimeriji.

Ovo je odličan marketinški potez i ujedno početak novog trenda. Druge boje iz ove linije šminke uključuju: bogatu nijansu borovnice, baziranu na boji kauča koji Kortni i njen muž David Arquette imaju kod kuće. Treća nijansa jeste Cazenovia, candy pink boje sa srebrnim odsjajem koja je specijalno dizajnirana za film Angels. Voyage ima boju prozračnog svetlog grožđa i dizajnirana je od strane Jenni Clark koja je poznata po svom šminkerskom radu na poznatim „Rock Chicks“ – Courtney Love i Tori Amos.

Pored toga što za sobom ova kolekcija ruževa nosi sjajna imena iz sveta poznatih, dodatan plus joj je i to što deo prihoda ide za Children’s Miracle Network, neprofitabilnu organizaciju koja podržava dečije bolnice širom Amerike.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.