U trendu

Kobne ženske greške: neke zauvek ostanu SAME?

U današnje vreme nije retkost da devojke u kasnim dvadesetim i tridesetim godinama, kada su na vrhuncu snage – ostaju same, bez partnera.

U gorem slučaju, preskaču iz kratkotrajnih vezica u seks-kombinacije, često sa oženjenim ili, u „boljem“ slučaju, razvedenim muškarcima.

Kako bilo, sreće tu – nema.

Psiholozi smatraju da su same krive – veruju u mitove i ostaju u zabludi. Obmanjuju same sebe i tako bivaju sprečene da se „otvore“ za ljubav. Uglavnom prave ove 4 greške:

  1. Traže idealnog – takav ne postoji niti će ikada postojati. Svakome treba dati priliku i učiniti ga idealnim za sebe, ma koliko nesavršen bio.
  2. Ako se u vezi svađaju – odmah odustaju. Svađa je, upamtite to, strast! Daleko je poželjnija od mlake i tihe ravnodušnosti.
  3. Misle da veza podrazumeva stalni kontakt: poruke, pozivi, sastanci. Naprotiv, stalne poruke „smaraju“, većinu čak izluđuju. Svako mora imati deo života za sebe. Biće vam mnogo lepše kad ste zajedno.
  4. Misle da zbog veze moraju da žrtvuju društvo – netačno, čak pogubno. Svako od partnera mora imati svoje prijatelje i spojiti ih po mogućstvu.

Tražile su mnoge da bude lep ko Apolon i mudar ko Solomon, pa shvatile da je dovoljno da ne bude Kvazimodo i da zna sve padeže 🙂

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.