Koja je cena slave?

Verovatno ste i vi nekada poželeli da budete jedna od onih slavnih zavodnica sa televizijskog ekrana. Ali, onda biste verovatno morali da se odreknete nekih zadovoljstava kakvo je, na primer, spavanje nedeljom ujutru. Jedna od pomenutih zavodnica sa televizijskog ekrana je i talentovana pevačica Maraja Keri (Mariah Carey) koja je nedavno priznala da je upravo san ono što joj nedostaje. Usled velikog broja obaveza i briga, Maraja svake noći provede spavajući tek po tri sata. Ostatak noći razmišlja o obavezama koje je čekaju narednog dana.

Poznata pevačica kaže da problem postaje sve ozbiljniji paralelno sa uvećanjem njene slave i uspeha. „Ostanem budna razmišljajući o svakoj sitnici“, dodaje. „Kada dobijem napade nervoze, pozovem prijateljicu ili kucam poruke na pejdžeru ili gledam film ili pišem stihove za pesme ili sedim u kuhinji sa svojim psom i mačkom“, priča Maraja.

„Osećam se dobro tek kada mogu da spavam deset ili dvanaest sati, ali obično odspavam oko tri sata.“ Maraja nije jedina zvezda koja ima problema sa snom. Prošle nedelje je i kraljica popa, Madona (Madonna), priznala da svake noći spava po četiri sata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.