Koji deo tela je u modi?

Ukoliko pažljivo gledate oko sebe i primećujete šta se nosi i šta je popularno: tange, supertesne pantalone i kratka majica (nipošto duga majica ili tunika), superkratki minići, haljine sa dubokim, dubokim izrezima na leđima, a i „spray-on“ džins je ponovo u modi (setite se samo jedne od reklama za „Pepsi“), onda sigurno znate odgovor na pitanje iz naslova – „ono na čemu se sedi“ (ili guza, što je trenutno najpopularniji naziv).

Apsolutno je „in“ obući bilo šta čime ćete je istaći. Dok muškarcima ne smeta i ako vam je guza malo veća (većina njih voli obline – pogledajte koliko je popularna, naročito među muškim svetom, Dženifer Lopez), vama sigurno baš i neće biti milo da je takvu pokazujete, naročito ako je opuštena (a i morali biste da trpite zlobne ženske komentare i poglede). Ne govorimo ovde o tome da je u modi „dečačka pozadina“ (to je definitivno „out“), ali ne izgleda baš lepo ni ako je mlitava. Dakle, ako nemate savršenstvo koje možete ponosno da prošetate gradom, a volele biste to, šta uraditi?

Ukoliko imate vremena i strpljenja (i novca) za to, vežbe u fitnes centru bi vam sigurno pomogle da se zategnete na kritičnim mestima. Uz dovoljno volje i upornosti, a bez trošenja novca, isto to možete postići i u domaćoj varijanti, redovnim vežbanjem. Joj, ko će da vežba! To je svakako najzdraviji način. Postoji, razume se, i drastična (i skupa) varijanta – plastična hirurgija, što vam baš i ne savetujemo – skupo je, bolno i infekcije nakon takvih zahvata su relativno česte. Znatno više muke nego (eventualnog) zadovoljstva.

Dobro, ubedili smo vas – nećete „pod nož“. Ipak, i ne vežba vam se, a malko ste opušteni. Šta da radite? Prošetajte se po radnjama. O, super, šoping, to baš volite! Šta konkretno tražite? Proizvođači odeće se prosto utrkuju u tome ko će proizvesti najseksi pantalone, koje će što više istaći vašu guzu. Te najseksi pantalone su, pogađate, veoma tesne i, nužno, od rastegljivih, ali čvrstih materijala. Pogađate logičnu posledicu tako krojenih pantalona: zategnuće i podići i ono što pre toga baš i nije bilo zategnuto i podignuto. Zato, sve što vam je potrebno jeste to da se malo više prošetate i obiđete što više radnji kako biste našli model koji će vas najbolje „srediti“.

Šta onda? Konačno ste spremne da se ponosno dičite svojom guzom!

Šta je sa onima koje time jednostavno ne žele da se diče? Onima koje, recimo, vole komotnu odeću? Ništa, samo sačekajte. Svako čudo za tri dana – i ova moda će, kao i sve druge, proći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.