U trendu

Komplikovane ili razumne: Evo kakve žene muškarci vole

Ukusi su različiti. Svakako da ne možemo generalizovati. Muškarci su različiti pa vole i različite tipove žena.

Ako vi spadate u ovu grupu komplikovanih žena, ne brinite se. Postoje muškarci koji vole takve i mogu izaći na kraj sa vama.

Neki muškarci vole izazove, vole da stalno osvajaju ženinu ljubav i naklonost. Znamo da su oni rođeni lovci i da im uglavnom nisu zanimljive žene koje im se lako daju i koje im odmah daju 100 posto od sebe.

Muškarac voli da se trudi oko žene. Komplikovanost je privlačna, mada ne treba preterivati i stalno „glumiti ludilo“. Od toga se može umoriti čak i najveći lovac.

Uostalom, retko koja žena je baš jednostavna. Znamo da one uglavnom ne znaju šta žele i da šta god da učinite njima to nije dovoljno, one bi nešto drugo ili nešto više.

Ako umete da manipulišete, tim bolje. Psihološke igrice su primamljive s vremena na vreme, ako znate kako da ih odigrate.

Obavezno sačuvajte i malu dozu misterije, jer otvorena knjiga nije preterano zanimljiva. Uvek ga intrigirajte.

I same znate da postoje žene koje privlače muškarce i za kojima oni stalno lude. Pitate se kako im to polazi za rukom čak iako nisu ni najlepše ni najzgodnije. One znaju kako da se ponašaju. Imaju upravo izvesnu dozu komplikovanosti u sebi i umeju da manipulišu, da zavrte mozak muškom rodu. Sa tim se i rađaš, ali ove veštine možeš i da stekneš. Sve se može naučiti!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.