Kraj ljubavi

Ljubav čini da jednom osetite da ste tako visoko, a onda odjednom se učini da je jedini smisao te visine brzi pad. A što se više pada, teže se ustaje.

Šta učiniti kada postanete svesni da su sve tanje linije koje vas vežu? Da ste toliko dugo zaboravljali na ljubav da više niste sigurni da je tu. Često ljudi dopuste da ljubav umre, ali kako mnoge stvari čine vezu, oni u njoj ostaju a ljubav traže negde drugde. Onda kada se takva istina otkrije, nestaje svaka kopča koja je vezivala dve osobe u par. Tada nade dobijaju najbezobrazniji šamar, najlepša osećanja povratak u surovu realnost, dolazi do potpunog otrežnjenja od jedne lepe priče. Suočeni sa istinom nađete se u razmišljanju – kada se sve to desilo, i gde ste vi bili kada je vaša ljubav prelazila u opipljivu rutinu.

Nemojte zapostavljati partnera, radite na vašoj vezi. Odvajajte od svakog dana vreme koje ćete isključivo trošiti na vas dvoje. Ostavite poslovne i druge brige po strani i uskočite u more ljubavi makar na kratko. Kovitlac svakodnevnih problema i obaveza lako vas može uvući na svoje nepregledno dno. Kada postanete svega svesni, tada je najčešće suviše kasno.

A posle? Niko vas ne pita da li imate snage. Ne znate ni da li imate hrabrosti da ponovo otvorite svoje srce. Odbijate svaku mogućnost nove ljubavi. I što ste strožiji prema sebi, to je vaše srce jače, a ono najčešće pobeđuje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.