U trendu

Krvna grupa određuje i temperament žene: Šokiraćete se šta sve otkriva o vama

Kada je reč o temperamentu, često se podrazumeva skup psiholoških karakteristika: dubina i stabilnost emocija, energično delovanje, individualne osobine ponašanja… Postoji mnogo pristupa i metoda rešavanja ovog pitanja. Japanci i Korejci se, na primer, pridržavaju teorije koja povezuje osobine temperamenta sa krvnom grupom osobe.

A koja je vaša krvna grupa? Nemojte se iznenaditi ako se vaša analiza u nastavku pokaže veoma tačnom, prenosi uspesnazena.com.

Inače, u Japanu se i dan-danas pri zapošljavanju uzima u obzir krvna grupa.

Temperament žene prema krvnoj grupi

0 krvna grupa

Žene ove krvne grupe su prilično egoistične. Veoma su ljubomorni i strastveni u odnosima sa muškarcima. Dominantne i jake ličnosti. Ove predstavnice lepšeg pola trude se da u svemu kontrolišu svoje izabranice, tako da će muškarcu koji će pokušati da je prevari teško biti.

Ove žene brzo postaju ravnodušne prema mirnim i lošim partnerima. Vredi napomenuti da žene sa nultom krvnom grupom dominiraju među uspešnim poslovnim ženama i poznatim ljudima.

Od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. Kao supruge, one vladaju iz pozadine, a često i aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog muža. Kao majke su prijateljski nastrojene prema svojoj deci, ali i preko muža i dece ostvaruju sopstvene ambicije.

A krvna grupa

Ova krvna grupa karakteriše žene koje se odlikuju strpljenjem i smirenošću. Često se smatra da su nesebične, prijateljski nastrojene i veoma disciplinovane. Pre svega, ove žene cene urednost i udobnost. Oni uvek teže rešavanju problema bez sukoba.

Ili su, uz sve ovo, predstavnice ove krvne grupe veoma tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. Veoma su stidljive u ljubavnim vezama.

Poštuje svog partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog svoje emocionalne i osetljive prirode, svoja osećanja će otkriti tek kada budu potpuno sigurne da neće biti prevarene i povređene. Idealne su kao supruge. Žena krvne grupe A je majka koja čuva i podržava svoju decu, ili od njih mnogo zahteva.

B krvna grupa

Ove žene se odlikuju fleksibilnošću karaktera: savršeno tolerišu usamljenost, ili se u velikoj grupi osećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dve krvne grupe, oni ne vole da budu vođe ili podređeni. Ili, vrlo dobro znaju kako da iskoriste različite situacije, a da pritom sačuvaju svoju nezavisnost.

Takve žene dobro prolaze u društvu. Oni vole da flertuju. Ne treba da čudi činjenica da imaju mnogo prijatelja suprotnog pola.

U ljubavi očekuju nežnost i zadovoljstvo, sreću i vernost, kao i stalnu pažnju svojih izabranika. U partnerskim vezama deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i zato se teže odlučuju na brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, veoma su odane i posvećene.

AB krvna grupa

Predstavnice ove krvne grupe su veoma osetljivi i uravnoteženi. Veoma su taktične, ljubazne i poštene. Istovremeno, ove dame veoma teško donose bilo kakve odluke: bukvalno ih razdiru sumnje i unutrašnji sukobi. Takve žene se često vole. U ljubavnim vezama su veoma iskrene.

Obožavaju avanturističke muškarce, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvoljavaju da ostanu mistični. Kao majke, veoma su popustljive prema deci, nežne i nezahtevne. Uspešno pronalaze meru koliko mogu da budu prijatelj svojoj deci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.