U trendu

Lukave su žene: evo šta ih razotkriva kad imaju ljubavnika

Priča se da muškarci varaju češće nego žene – kobne li zablude!

Pa s kim, uostalom, muškarci varaju – sa ženama.

I žene su sklone prevari, mada to uglavnom ne rade zabave i gimnastike radi, iako se trude da tako izgleda.

Svaka žena od ljubavnika očekuje više: pažnju, nežnost i – ljubav.

Svaka se nada tome, ma koliko lagala i sebe i druge.

Osim toga, žene se veoma često i zaljube u svoje ljubavnike.

Zato ih možete otkriti po ovim znacima:

 1. Srećne su, raspoložene, nasmejane – ako vam je žena i bila i ostala namćor – mirni ste – nema drugog, niste rogonja. E ako joj lice sija – to je već znak za uzbunu, opasno, veoma opasno!
 2. Posebno se doteruje – redovno depilira, kupa, miriše. posećuje frizera, uvek je ultraskockana.
 3. Nije zainteresovana za intimu s vama – poljupce, maženje, seks.
 4. Panično skače kad god joj stigne poruka, drži na oku telefon…
4 komentara
 1. Irena Dukic

  Zeni je mesto u sobi sa decom nema vani bez muskarca kraj sebe. da se uda odmah sa 16 godina kakva skola i bakraci zena nema mozga za nauku to rade muski, zena ima da radja, cuva decu, cisti, kuva i to je to. Svuda gde je tako te drzave nemaju nikakvih problema porodicnih a onda ni drzavnih, nacionalnih jer porodica je srz drzave!

 2. Anonimni

  Ček Viktore dok se i ti blago nama oženiš pa se javi. Uh da možda će i tvoju neko da vodi u hotel i deli savete oženjenima. Ne govori i ne misli nikada što ne bi voleo da se tebi desi. Mudrost pre svega!

 3. Viktor Rotmiler

  Zena,za razliku od muskarca,nikada nece ako je u braku,naci ljubavnika samo zbog toga,da promeni seksualnog partnera.Ne.Kada god udata zena nadje drugog za flert,kriv je SAMO njen suprug.Muskarci (bar kod nas) posle zenidbe,potpuno se opuste .Subotom i Nedeljom,ne tusiraju se,ne brijaju bradu,idu po stanu u donjem vesu u carapama.Sve to,zenu odbija. Ona u muzu,vise ne vidi pozeljnog seksualnog partnera.Muz za vreme nedeljnih ruckova,ispija boce i boce piva,jede uvece slaninu sa belim lukom.Pa zar je onda vudno,sto po nekad,sa sarmantnim kolegom sa posla,podeli krevet u nekom od beogradskih hotela.Oh kako se lepo seksa,u hotelu za…“dnevni boravak“.

  1. neko

   Naravno da nece,posto je seks prirodna potreba muskarca a ne zene.stoga je jedina muzeva duznost u braku da joj podari potomstvo a za takvo nasilnicko ponasanje zene ima ona stara „batina je iz raja izasla“ pa posle tog hotela sledi sigurna kuca:)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike