U trendu

Mala bela košulja

U ženskoj garderobi (to jest, u ormanu svake žene koja drži do svog izgleda) neke stvari su obavezne. Jedna od njih je mala crna haljina, jer nikad ne izlazi iz mode, uvek je atraktivna, zbog boje i kroja može da se kombinuje s mnogo različitih stvari i omogućava svojoj vlasnici da uvek ima šta atraktivno da obuče za večernji izlazak. Druga obavezna stvar je bela košulja ili, još bolje – nekoliko belih košulja.
Dok je mala crna haljina rezervisana za večernje izlaske, bela košulja, zavisno od kroja i veličine, može da posluži u najrazličitije svrhe. Neke od njih mogu sjajno da posluže na poslu, da vam daju ozbiljan izgled poslovne žene. Druge se mogu odlično uklopiti u garderobu za veselo druženje sa prijateljicama, a neke vam mogu poslužiti i za večernju varijantu. Dajemo vam neke predloge za šta sve možete da upotrebite ovaj neizostavni deo ženske garderobe.
Sportska varijanta, pogodna za razne vrste neobaveznog druženja: pamučna bela košulja s rajsferšlusom koji se otvara na obe strane. Pamuku je dodato malo elastina kako bi materijal bio lak za održavanje. Ovakva košulja dobro izgleda uz bele (ili neke druge boje) pantalone, kao i uz teksas suknje. Za poslovnu (kancelarijsku) varijantu može dobro da posluži blago strukirana bela košulja sa ženstvenim rukavima i ruskom kragnicom; zapravo, u zavisnosti od toga s čime je iskombinujete, ovakva košulja može da posluži i za kancelariju i za svečane prilike.
Lepršava bela košulja sa zvonastim rukavima i tračicama na izrezu izgleda veoma zavodljivo; možete prošetati u takvoj košulji i lepršavoj suknji i garantovano će se svi okretati za vama. Još jedna veoma zavodljiva varijanta je bela ženstvena karmen-bluza, u kojoj će vam ramena biti gola.
Etno stil je već neko vreme u modi; zato vam za kraj predlažemo belu tuniku ili običnu dugu belu košulju oko koje ćete privezati zanimljiv pojas u etno fazonu. Najbolje tunike i pojasevi mogu se naći u prodavnicama narodne radinosti, ali sasvim lepo mogu da posluže i dugačke bele košulje i parče zanimljivog materijala oko struka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.