U trendu

Marija tvrdi da muškarci stalno flertuju s njom u teretani: ‘Kada se okrenem, šokiraju se’

Ako vas je ikada neko posmatrao dok vežbate u teretani ili vam je prišao dok ste pokušavali da radite na svojoj traci, onda znate koliko neprijatna i dosadna ta situacija može da bude. Teško da je najbolje vreme da počnete ćaskanje s nekim kada je mokar od znoja i još ima da odradi 2 seta čučnjeva, a budan je od 6 ujutro, piše Mirror.

Međutim, jedna fitnes instruktorka po imenu Marija ostavila je mnoge u šoku nakon što je otkrila veliko iznenađenje koje će otkriti ako iko pokuša da joj s leđa priđe u teretani.

Poznata kao Mashas Peaches online, Marija je onlajn fitnes instruktorka koja je prikupila neverovatnih 748.000 pratilaca zahvaljujući svojim iskrenim vlogovima i trikovima u teretani. U nedavnom TikToku, snimljena je s leđa, a na sebi ima kratki šorc za teretanu i sportski grudnjak, dok muškarac pokušava da započne razgovor s njom.

„Oprostite, gospođice. Dolazite li često ovamo?“ pita on, ali tek kad se Marija okrene, možete da vidite da je u poodmakloj trudnoći i to blizanačkoj. „Oh, dobro onda“, dodaje muškarac.

@mashaspeaches

Thats one way to get rid of them #gymgirl #pregnanttiktok

♬ original sound – Maria

Marijini dečaci treba da se rode ovog leta, ali njen veliki trudnički stomak praktički je nevidljiv otpozadi.

Stotine svojih pratilaca zabavila je ovim snimkom i oni su pohrlili u odeljak za komentare kako bi podelili svoje reakcije – priznajući da su i oni bili šokirani otkrićem. „Nikada ne bih pogodio“, napisala je jedna osoba. Drugi se složio, komentarišući: „Wow, ni ja to nisam očekivao.“

Treća korisnica je dodala: „Volela bih da sam tako izgledala od iza tokom trudnoće – a imam samo jedno dete. Izgledaš fantastično“ Dok se četvrti našalio: „Moja vilica je pala na pod.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.