Miris vaše ličnosti

Najviše volite da kada završite spremanje za izlazak, prsnete svoj omiljeni parfem na vrat, ručni zglob i kosu. To je finalni potez za vaš izgled i za vaše raspoloženje. Mnoge žene se osećaju sexy tek kada se namirišu.

Miris može biti prvo što će neko primetiti na vama, najava vašeg ulaska u prostoriju, i zadnje što će se zapamtiti kada izađete.

Iako svi imaju omiljeni parfem biran po raznim merilima, on uvek otkriva i sugeriše karakter ličnosti. Sve je poznato u vezi sa biranjem i nanošenjem parfema, ali evo nekoliko saveta za one koji se osećaju kao nagi bez njega.

Kako učiniti miris trajnim

Slojevitost će učiniti da miris ostane duže na koži. Pod slojevitošću se podrazumeva korišćenje gela za tuširanje i losiona za telo, koji se nanose na vlažnu kožu, istog mirisa. Tek nakon ovakvog tretmana mirišljavim kozmetičkim preparatima, stavite parfem ili kolonjsku vodu.

Nanesite parfem na mesta gde vam je koža najtoplija. Za neke tačke ste verovatno čuli da su idealna mesta za nanošenje parfema, kao što je mesto iza ušiju. Malo ko zna da je to zbog toga što je tu jak puls. Mesto iza kolena je takođe dobra tačka za nanošenje parfema.

Pre mirisanja nanesite tanak sloj vazelina, a zatim prsnite miris direktno na taj deo kože. Parfem će se duže zadržati.

Ako nosite odeću za koju je obavezno ručno pranje, kao što je donji veš određenih materijala, dodajte nekoliko kapi parfema direktno u vodu i sačekajte da tkanina poprimi miris.

Sveže opranu kosu uvek malo isprskajte toaletnom vodom ili nanesite miris na četku za češljanje.

Nikada ne valja preterivati, a u slučaju parfema to može biti zaista neukusno i neprijatno. Potentan miris u liftu iza osobe koja nema meru u stavljanju parfema, može biti neprijatno iskustvo, puno mučnine. Nikako ne zaboravite i da je u intimnim noćima partneru mnogo važniji vaš prirodni miris.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.