U trendu

Mis Brazila priznaje veliki broj plastičnih operacija

Manekenka koja je dobila titulu Mis Brazila, priznala je da su joj plastične operacije pomogle da ponese pobedničku lentu. Juliana Dornelles Borges ima 22 godine i nedavno je pobedila na izboru za mis održanom u Riu de Ženeiru.

Pobednice ovakvih takmičenja nerado odgovaraju na pitanja o plastičnoj hirurgiji, ali Juliana otvoreno priznaje da je davno prestala da broji koliko je puta išla pod nož radi lepote.

Njen menadžer Evandro Hassy ipak vodi beleške – on kaže da je Juliana već 19 puta radila operacije ovog tipa i učiniće to opet, ukoliko bude bilo potrebno.

Juliana ima silikone, radila je liposukciju, sredila klempave uši i ulepšala lice silikonskim injekcijama. Ona je rekla: „Mislila sam da su mi grudi male, a ne znam ni jednu ženu koja ne bi želela da ukloni bar malo sala sa svog stomaka. Što se mojih ušiju tiče – izgledala sam skoro kao Dambo. To mi nije predstavljalo problem dok sam radila kao model jer sam mogla da ih sakrijem kosom, ali morate ih zategnuti kada ste misica – uši bi mi štrčale iz krune.“

Novopečena misica se ne brine mnogo oko kritičara koji smatraju da bi manekenkama koje su hirurzi veštački ulepšavali, trebalo da bude zabranjeno učestvovanje na takmičenjima lepote.

„Hirurgija je samo način da uglancate sebe. Zašto ja ne bih iskoristila naučna dostignuća? Niko ne stiže do finala ako nema prelepo telo“, obrazložila je Juliana svoj stav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.