U trendu

Modna pravila koja trebaju da znaju sve niske devojke

Sve devojke pa tako i one niske prilikom odevanja trebaju da budu svesne svoje građe i oblika tela, ne treba slepo pratiti modne trendove nego nositi ono što laska vašoj figuri. Ne mogu sve biti dugonoge manekenke, što ne znači da i niske devojke ne mogu da budu vitke.

Pravilnim odabirom odevnih komada je to i te kako moguće, ipak neke komade bi trebale izbegavati u širokom luku, prenose mediji.

Duge farmerke
Kupovina farmerki nije tako jednostavna za niske devojke. U vremenu kada vladaju trendovi širokih i izrazito dugih farmerki treba znati kako ih prilagoditi sebi. U tim situacijama treba ih skratiti na dužinu koja baš vama odgovara. Pazite da farmerke ne budu previše baggy, to vam nikako neće ići u korist.

Široke haljine
Izbegavajte preterano široke haljine u kojima će se vaša linija izgubiti i izgledaće te kao da vas je odeća „progutala“. Bolji izbor bi bio haljine koje prate vašu liniju tela. Izrez na nozi će vam vizuelno produžiti noge.

Torbice
Predimenzionisane torbice će učiniti da izgledate još nižim nego što jeste, bolji izbor bi bila torbica nekih manjih dimenzija koje će dodati i dozu profinjenosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar