U trendu

Moj moto je – „Sve za pare!“

Jedan od 10 odraslih Britanaca bi pristao da žvaće larve crva, da vara svog partnera ili da iseče neki od udova u zamenu za milion funti, rezultat je jedne vrlo zanimljive ankete.

Od ukupnog broja anketiranih, svaki deseti bi bio neveran partneru ako bi mu ponudili bogatstvo. Među muškarcima je 16% onih koji su spremni da budu neverni za novac, dok je taj broj među ženama manji i iznosi 10 procenata.

Više od trećine muškaraca (34%) tvrde da bi bez problema izveli striptiz na državnoj televiziji, ako bi dobili odgovarajuću količinu novca. Značajno manji broj žena bi pod istim uslovima pristao na skidanje pred kamerama – svega 8 procenata.

Iznenađujući broj od 2% odraslih Britanaca bi odsekao ruku ili nogu zbog novca.

Gotovo petina muškaraca (17%) bi pojela korpu punu živih insekata, a više od trećine (36%) bi se kupali u kadi sa crvima.

Samo 3% žena kažu da bi izdržale kupanje sa crvima, ali im zato pomisao na jedenje živih insekata nešto više prija – to bi učinilo 7% pripadnica lepšeg pola.

Trideset i četiri posto anketiranih kažu da ne bi kompromitovali sopstveni integritet ni za koju količinu novca. Anketu je sproveo pretraživač Ask Jeeves UK.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.