Muškarci je obožavaju: Monika Beluči

Zapravo, ne obožavaju je samo muškarci; i mnoge žene je smatraju veoma lepom, doteranom i negovanom – glamuroznom. Onakvom kakve bi i same, makar povremeno, volele da budu. Zato, ako želite da saznate nešto više o ovoj glumici i supermodelu, evo vam prilike.

Monika Beluči rođena je 30. septembra 1968. u italijanskom seocetu Citta de Castello. Želela je da studira prava, ali nije imala novca za to, pa je počela da se bavi manekenstvom. U tome je postala izuzetno uspešna (kao što znamo); zbog mnogobrojnih obaveza koje su donosile popriličnu količinu novca i slave, odustala je od studija prava. U vrlo kratkom roku prešla je u Milano (agencija „Elit“), pa u Pariz, pa u Njujork; u roku od godinu dana postala je zaštitno lice modne kuće „Dolce&Gabana“ i pojavila se na naslovnoj strani francuskog časopisa „Elle“. To joj nije bilo dovoljno, pa je počela da uzima časove glume.

Videli ste je u italijanskom filmu „Malena“ (čak i u Americi, hronično alergičnoj na strane, tj. titlovane filmove, ovo delo postiglo je veliki uspeh), zatim u drugom delu francuskog filma „Asteriks i Obeliks“, pa u filmu „Kraljica Margo“, „Drakula“, „Doberman“, „Otpozadi“, „Jecaji sunca“ (sa Brusom Vilisom – govorka se i o njihovoj romansi, mada Monika Beluči to poriče), drugom i trećem delu filma „Matriks“ (gde je pomračila slavu Keri-En Mos)… Muška publika je toliko voli da je u poslednje dve godine više puta proglašavana za najpoželjniju ženu na svetu. U Americi čak postoji udruženje muškaraca koji su sakupili 10.000 potpisa povodom zahteva da se Monika što pre klonira, jer smatraju da je šteta da postoji samo jedna (nećemo komentarisati). Ako želite da se uverite u mušku opčinjenost telom Monike Beluči, treba samo da preko Interneta potražite njene slike – nije lak zadatak naći one na kojima je koliko-toliko obučena (ukoliko u „obučena“ ne računate krpice koje više otkrivaju nego što pokrivaju).

Ukoliko smatrate da nije fer da postoji neko toliko savršen, ne brinite; naime, Monika nosi cipele broj 41 i po.

Za one koje to zanima: Monika Beluči nije udata, to jest, zvanično još uvek jeste udata za francuskog glumca Vinsenta Kasela, ali su njih dvoje pokrenuli brakorazvodnu parnicu; Monika za sebe kaže da je sada ponovo slobodna.

Šta nas novo očekuje od ove dame? Očekuje nas film Mela Gibsona „The Passion“ o poslednjih 12 sati života Isusa Hrista, gde Monika igra Mariju Magdalenu, kao i još jedan film (naslov još nije poznat) u kome igra sa Brusom Vilisom, snimljen na Havajima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.