U trendu

Muškarci najviše i najčešće „padaju“ na ovakve žene: Da li ste vi takve?

Lepe ko lutke, glupe ko guske, koštaju boga oca – konačno smo doživeli i taj dan da klasične sponzoruše više nikog ne zanimaju. Savremeni uspešni muškarci sada traže supruge na koje će biti ponosni.

Sigurno ste i vi već čuli za izraz “trofej žena” (trophy wife) ili “žena za medalju”. E, pa čisto da znate, ako želite bogatog i uspešnog muža – moraćete da uložite mnogo truda da postanete jedna ovakva cica i osvojite super muškarca.

Jednostavno, sponzoruše – atraktivne cice bez obrazovanja i mozga, sa jedinim ciljem da se udaju za bogataša, a potom ga razvodom opelješe – odavno su provaljene i njih više nijedan pametan muškarac ne želi.

Sada su na ceni lepe, ali školovane devojke koje se ne plaše rada, izgradile su solidnu karijeru i u stanju su da zarade svoj sopstveni novac. Sve u svemu, danas su muškarcima najviše seksi moćne dame, koje mogu da koračaju kroz život ravnopravno uz njih, uspešne kako u poslu tako i u spavaćoj sobi.

– Jedan stvarno moćan muškarac uz sebe hoće sebe ženu koja je, baš kao i on sam, snažna u svakom smislu. Samo slabić i nesiguran tip može da želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Današnji ideal supruge ne samo da je lepa i inteligentna, već se ne libi da iskaže svoje mišljenje – objašnjava profesor antropologije Stefan Huan.

Primer ovakvog braka je Mark Zakerberg, koji se venčao s ljubavlju iz srednjoškolskih dana. Prisila Čen nikako nije samo obična lepa žena. Ona je završila medicinu i ima veoma uspešnu karijeru. Samim tim, njih dvoje su veoma moćan par. Slični su i Amal Alamudin i Džordž Kluni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.