U trendu

Muškarci ne mogu da odole ženi koja ima ove tri ključne osobine

Privlačnost je nešto što dolazi iznutra i uključuje pouzdanje, samopoštovanje i ženstvenost.

Prava privlačnost i intimnost proizilaze iz primene ove tri stvari i nisu nužno povezane sa onim što inače očekujemo, a to je fizička privlačnost. Muškarci zaista ne mogu da odole ženi sa ova tri ključna kvaliteta.

1. Žene koje zrače ženskom energijom

Ne radi se o nekom preteranom ugađanju ili tome da se pobrinete da svi ostali budu zadovoljni na vaš račun. Radi se o balansiranju vaše muške i ženske energije. Radi se o uspostavljanju ravnoteže između vaše muške i ženske energije. Zračiti ženskom energijom znači povezati se s emocijama i ući u balans.

Na taj način osoba sija, ponaša se kao da bira ono što želi u životu, a ne kao da će biti izabran. To osnažuje njen život i čini ga prijatnim, ne prepušta se u tuđe ruke, već kontroliše. Tako nastaje ljubav, idealan muškarac…

2. Žene koje poštuju svoje granice

Trebalo bi da kažete ne i da, u zavisnosti od toga šta osoba želi i na šta je spremna. Poštujući svoje granice, žena ostaje verna sebi i ne kompromituje svoje ciljeve i vrednosti. Ovo je posebno važno kada se desi hemija i ona upozna osobu koja joj se zaista dopada.

Ali ona i dalje zna svoje granice i poštuje ih bez obzira na njega.

3. Žene koje se suočavaju sa svojim najdubljim strahovima da su ranjive

– Vaš najdublji strah ne pokazuje da ste slabi. Vaš najdublji strah i suočavanje s njim pokazuje da ste moćni preko svake mere i da vas plaši vaše svetlo, a ne tama – kaže stručnjak za odnose Marijan Vilijamson, piše Your Tango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.