U trendu

Muškarci obožavaju žene koje rade ovo svakog jutra

Jutarnji rituali lepote dobro su poznati svakoj ženi i osim što su idealni za podizanje samopouzdanja, oni vam verovali ili ne, mogu poboljšati ljubavni život.

Ako ste do sada mislile da vaše jutarnje navike nimalo ne utiču na vaš ljubavni život, ipak niste u pravu. Zapravo rezultat jednog nedavnog istraživanja, sprovedenog na dva američka univerziteta, upravo to dokazuje.

Naime, istraživači su zamolili žene da se svako jutro pogledaju u ogledalo, stave parfem, zatim šminku, pojedu omiljeni slatkiš, a nakon svega toga da duboko udahnu.

To su morale da ponavljaju četiri dana za redom, kao i da zapisuju svoja opažanja.

Čak 71 posto njih prijavile su povećanu želju za romantikom, 69 da su više otvorene za traženje nove ljubavi, 77 posto je osećalo da su više društvene, a 74 posto njih otkrilo je kako je tako bilo samopouzdanije i spremnije za flert.

Važno je napomenuti i kako je ova navika uticala i na ponašanje ljudi, koji okružuju učesnice: njih čak 85 posto primetilo je pozitivne promene u tome kako se drugi ljudi ponašaju prema njima.

Čak 65 posto njih pohvalilo se kako su im njihovi partneri, češće nego ikad, davali komplimente, a 56 posto žena priznalo je da su primetile da drugi sada više koketiraju s njima.

Drugim rečima, ovo jednostavno istraživanje dokazuje kako davanje pažnje sebi samoj, može u trenu da podigne samopouzdanje, koje je jedna od najatraktivnijih osobina na ženi, ako pitamo muškarce.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar