U trendu

Muž joj zabranio da se takmiči za najbolju guzu Brazila, ostavila ga i pobedila (foto)

U Brazilu se svake godine održava tamičenje za najlepšu zadnjicu. Ovogodišnja pobednica je Rosi Oliveira, žena koja je bila spremna da žrtvuje brak kako bi učestvovala u ovom programu

U finalu takmičenja je učestvovalo trinaest dama, a ubedljivu pobedu odnela je Rosi Oliveira- lepotica koja je predstavljala državu Amazonas.

Ona je kasnije otkrila neobičnu priču koja stoji iza ove titule.

Kako bi učestvovala u takmičenju, Rosi je žrtvovala svoj brak. „Muž mi je rekao mi da biram između njega i ovog takmičenja“, kazala je za „Dejli Mejl“.

Rešena da ostvari svoj san i osvoji titulu najlepše guze Brazila, Oliviera ga nije poslušala. Kako kaže, zbog toga joj uopšte nije žao.

„Bila je to najlakša odluka koju sam ikad donela. Sanjala sam o ovom trenu od detinjstva pa nisam htela da mu dopustim da mi on stane na put. Još uvek ne mogu da verujem da se ostvarilo. Moram da se uštipnem da se uverim da ne sanjam“, istakla je pobednica.

Rosi je otkrila da joj je magazin „Plejboj“ ponudio snimanje, ali da još uvek nije sigurna da li će pristati.

Inače, pored velike i lepe zadnjice, ovo takmičenje je zahtevalo i vladanje određenim aktivnostima, poput spuštanje na sve četiri i izbacivanje zadnjice pred kamerama, kao i posedovanje harizme.

„Pobednica takmičenja predstavljaće Brazil u inostranstvu, pa nije samo dovoljno imati dobru guzu. Potrebna im je i harizma“, rekla je jedna od žena iz komisije, a zatim dodala:

„Guze su nacionalna opsesija u Brazilu. Mi se ponosimo našim zadnjicama, a „Mis najlepše guze“ će predstavljati sve nas, zato je tako teško izabrati pobednicu“.

Kolika je zaintersovanost žena za ovo takmičenje govori činjenica da je prošlog meseca otkriveno čak šest devojaka koje su lažirale glasanje na internetu. Jedna je čak morala da prođe rendgen kako bi se utvrdilo da je njena pozadina potpuno prirodna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)