Najlepša žena bivše Jugoslavije se skinula u kupaći, izgleda neverovatno (foto)

Ana Saso, Mis Jugoslavije iz 1982. godine i po mnogima najljepša žena bivše SFRJ, danas ima 57 godina i to je za nju samo broj.

View this post on Instagram

#havingfunonthesea🌊 💞🎶😀🤗🌞

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Lepa Splićanka svoje pratioce na Instagramu počastila sa čak dvadesetak fotografija u kupaćem kostimu, a pozirala je u plićaku i tako mnoge podsetila na slavnu reklamu u kojoj je u mokroj majici izranjala iz mora.

View this post on Instagram

#littlesunbeauty 🌞🌞🌞💞

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Ana Saso i danas izgleda sjajno kao i pre skoro četiri decenije, a svi su oduševljeni njenim fotografijama. U komentarima su joj poručili da je ne mogu da poveruju da s 57 godina izgleda kao devojke upola mlađe od nje.

Inače, ova Hrvatica poznata je i po burnom i neslavnom emotivnom životu; dva puta se udavala, ali oba braka su se nesrećno završila. Bila je najpre u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem, koji je u periodu od tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Ovaj brak ipak nije uspeo na duge staze, a Reklić je 2014. poginuo u saobraćajnoj nesreći.

View this post on Instagram

☀️😎🌊👋👋👋

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Ni Anin brak sa pravnikom Igorom Franceskijem nije uspeo – on je bio izvikani šarmer i neprestano su kolale glasine da je besramno vara sa mladim devojkama i to na oči čitavog Splita. Dve godine nakon razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Ipak, izgleda da je Ana našla svoju mirnu luku, jer je već više od decenije, kako pišu hrvatski mediji, u vezi sa doktorom Hrvojem Tomaševićem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.